Hastanemiz Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi
31 Mayıs 2019

Gevaş Devlet Hastanesi çalışanlarına iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adem ERGİOĞUZ, Hastane Başhekimimiz Abdurrahman BİÇER, İdari ve Mali İşler Müdürü  Zeynalabidin KUŞAK,Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü  Hasan Sami AKÇAY İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Arafat YILMAZ, Hastanemizden emekli olarak ayrılan personellerimiz, yanı sıra doktorlar ve çalışan personellerimizin katılımı ile gerçekleşti.
Başhekimimiz Uzm. Dr. Abdurrahman BİÇER; "Hastane yönetimimizle, doktorlarımız ve çalışan personelimizle iftarda buluşmak, personelimizin birlik ve beraberliğini sağlamak demektir. İlçemize daha iyi hizmetler vermek için bu beraberliği sağlamak gerekmektedir. Bu tip programlar bizlerin dayanışması ve kaynaşması açısından daha çok yararlı olacağı kanaatindeyiz” dedi.

• DSC_0650.JPG
  • DSC_0655.JPG