T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Van İl Sağlık Müdürlüğü Gevaş İlçe Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 28/03/2018

Zeynalabidin KUŞAK
                                            İdari Ve Mali İşler Müdürü

1981  Van Muradiye'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Van ilinde tamamladı. 2001 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Anestezi bölümünden mezun oldu.2004 yılında Erciş Devlet Hastanesinde Anestezi teknikeri olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Erzincan Devlet hastanesi,Erciş Devlet Hastanesi,Van yüksek İktisas Hastanesi EAH ve Ankara Çocuk Hastalıkları Hematoloji Onkoloji eğitim ve Araştırma hastanesinde aynı unvanda çalıştı.2015  Van Ağız Diş Sağlığı Merkezi sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak çalıştı. Yüksek Öğrenimini 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi,2017 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünden ve 2012 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans bölümünden mezun oldu. 2018 Ocak Ayı itibari ile Gevaş Devlet Hastanemizde İdari ve Mali İşler  Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.