T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Van İl Sağlık Müdürlüğü Gevaş İlçe Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 27/11/2019

Arafat YILMAZ
                                    İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜR YARDIMCISI

1970  Bitlis Hizan'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bitlis Tatvan ilçesinde tamamladı. 1992 Erciyes üniversitesi Kayseri Meslek Yüksel Okulu Pazarlama bölümünden mezun oldu.2006 Yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi Ve İdari Kamu Yönetim bölümünden mezun oldu.2001 Yılında Erciş Elektrik Üretim Anonim Şirketi  olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla 2003 Karakaya Elektrik Üretim Anonim Şirketi,2006 Denizli  Adıgüzel Hidroelektrik Santrali, 2007 Van Hoşap Hidroelektrik Santralinde Güvenlik Kontrol Şefi olarak görev yapmıştır.2011 Van sağlık Müdürlüğü Doğum Evi,2014 Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesinde Maaş Mutemedi olarak görev yapmıştır. 2016 Yılında Van Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Sicil Memuru olarak görev yaptı. 2018 Ocak Ayı itibari ile Gevaş Devlet Hastanemizde İdari ve Mali İşler  Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.